top of page
Ieškoti

Ampulės veido priežiūros rutinoje – kuo jos skiriasi nuo serumų?

Ampulės medicinoje naudojamos jau ne vieną dešimtį metų, o kosmetikos pasaulyje jas

galima sutikti jau gera dešimtmetį, tačiau ypač dabar jos išgyvena savo aukso amžių. Kyla

klausimas kuo koncentruotos ampulės skiriasi nuo mums įprastų serumų?



Jie skiriasi pagal savo išvaizdą, pakuotę, sudėtį ir panaudojimo būdą:


Sudėtis:

  • Serumas: Dažniausiai yra lengvos, vandeningos konsistencijos produktai, turintys koncentruotų aktyviųjų medžiagų. Serumai gali būti skirti daugybei odos problemų, pavyzdžiui, drėkinimui, raukšlių mažinimui, pigmentinių dėmių šviesinimui ir kt.

  • Ampulės: Tai dažniausiai yra vienkartinio naudojimo stiklinės ar plastikinės pakuotės, kuriose yra didesnės koncentracijos aktyviųjų medžiagų nei serumuose. Ampulės yra labiau skirtos intensyviam odos priežiūros kursui, kai sunaudojama viena ar kelios pakuotės ir vėliau grįžtama prie serumo naudojimo.

Pakuotė:


  • Serumas: Dažniausiai būna parduodami skystose, pompos ar pumpurų buteliuose, kurie leidžia patogiai dozuoti produktą ir naudoti jį kelis kartus.

  • Ampulės: Pakuotė yra vienkartinė, stiklinė arba plastikinė. Vieną ampulę naudojant tik vieną ar kelis kartus, norint užtikrinti aktyviųjų medžiagų šviežumą ir veiksmingumą.

Naudojimo būdas:


  • Serumas: Serumas dažniausiai naudojamas kaip papildomas priežiūros žingsnis, užtepant jį ant švarios odos. Jis gali būti naudojamas ryte ir/ar vakare prieš kitas veido priežiūros priemones.

  • Ampulės: Ampulės naudojamos kaip intensyvus odos priežiūros kuras, dažniausiai vartojamas atlikus jų priežiūros gydymą ar atlikus tam tikrą laikotarpį. Viena ampulė naudojama per vieną/du/tris kartus, o jos sudėtis dažnai yra labiau koncentruota.

P.S. Massada ampulių asortimentą rasite čia:



28 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską

ความคิดเห็น


bottom of page